Home / Tag Archives: ЛЕСС

Tag Archives: ЛЕСС

Конституиран новиот локално економски совет

Во Општина Битола се одржа првата конститутивна седница на ЛокалниотЕкономско Социјален Совет на Општина Битола. По запознавањето со значењето и улогата на ЛЕСС Битола,сите 22 присутни претставници едногласно го прифатија предлогот за претседавач да биде избрана градоначалничката на Општина Битола,м-р ...

Read More »