Home / Tag Archives: лето. Новаци

Tag Archives: лето. Новаци

Анета Мицевска ги запали новачани

Синоќа  во дворот на општината Новаци со концертот на групата Молика стартуваше годинашното културно лето Новаци 2018. Дворот на општината беше претесен за да ги собере сите гости. Ги имаше од 7 до 77 од целиот пелагониски регион. Дојдоа на ...

Read More »