Don't Miss
Home / Tag Archives: летување

Tag Archives: летување

Адора Инженеринг најсреќните купувачи ги носи на егзотичен одмор на Куба

Адора инженеринг по повод 15 годишниот роденден на компанијата, најсреќните купувачи ги носи на незаборавен одмор на Куба, една од најпосакуваните туристички дестинации во светот. Сите купувачи на стан или деловен простор во објектите  “Adora Flatiron Skopje” i “Adora Diamond ...

Read More »