Home / Tag Archives: лични документи

Tag Archives: лични документи

Бојмацалиев: Bо Битола постапката за издавање на личните документи е при крај

Дополнителниот заменик министер за внатрешни работи Митко Бојмацалиев при работната посета на СВР Битола изјави дека во Битола,  и во сите градови во внатрешноста постапката за издавање на личните документи е при крај. -Не само во Битола, туку и во ...

Read More »