Home / Tag Archives: Лица

Tag Archives: Лица

Синдикатот на РЕК “Осломеј” донираше заштитни скафандери за брзата помош во Кичево

Во настојувањето  да се зголеми заштитата на медицинските лица и здравствените работници, Синдикатот на РЕК “Осломеј“ донираше 35 трајни заштитни скафандери во Ургентниот центар-брза помош во Кичево. За вработените во брзата помош Синдикатот  покрај скафандери донираше и  ракавици, маски и ...

Read More »

Регистрирани 30 нови случаи на корона вирус

Министерството за здравство информира дека во изминатите 24 часа регистрирани се 30 нови случаи на коронавирус во земјата. По градови: Скопје-12, Куманово – 8, Прилеп – 9 и Крива Паланка-1. Со ова вкупната бројка на дијагностицирани пациенти со КОВИД-19 денеска ...

Read More »