Home / Tag Archives: лобирање

Tag Archives: лобирање

Корлевски:Дека не сме исти,најдобро се гледа во градинките

Не сме исти, „бледата слика на ДПМНЕ“ – не само што е иста, туку е и полоша.Периодов често се зборува за тоа колку сме или не сме исти, за промени, се зборува за разлика, но се зборува и за дела ...

Read More »

Лобирањето-катализатор на јавните процеси

Македонскиот центар за лобирање-Битола и Друштвото на лобисти од Црна Гора, ја продолжуваат цврстата и континуирана соработка воспоставена пред четири години во Подгорица. Деновиве, во Битола, престојуваше претседателот на Друштвото на лобисти на Црна Гора, универзитетскиот професор д-р Костадин Пушара, ...

Read More »