Home / Tag Archives: лого

Tag Archives: лого

ЕСМ ги раздвои елементите во логото

АД ЕСМ симболично ги раздвои елементите во своето корпоративно лого во насока на подигање на јавната свест за потребата од социјална дистанца во услови на пандемија. Пораката на логото е ,,Да се држиме заедно, но да одржувамe дистанца”. АД ЕСМ ...

Read More »