Don't Miss
Home / Tag Archives: Локален акциски план

Tag Archives: Локален акциски план

Општина Битола го усвои Локалниот акциски план за управување со отпад

Општина Битола го усвои Локалниот акциски план за управување со отпад со кој се врши детектирање на клучните недостатоци и проблеми во делот на управувањето со отпад, стратешки дефинирајќи го начинот на обезбедување услуги на што е можно повеќе корисници, ...

Read More »