Home / Tag Archives: локално

Tag Archives: локално

Потврдено учеството на Смајко и “Њујорк Џипси Ол Старс“ на “Бит Фест 2018“

Доцна поладнево познатата  светска музичка група „Њујорк Џипси Ол Старс“ од Њујорк, во која свири светски познатиот битолски и македонски кларинетист Исмаил Лумановски – Смајко, го потврди учеството на  битолското културно лето „Бит фест 2018“. По потврдувањето на учеството на ...

Read More »