Don't Miss
Home / Tag Archives: локации

Tag Archives: локации

Белградскиот саем претворен во болница

Најголемата хала на Белградскиот саем денеска е претворена во болница со 3000 легла. На белградскиот саем присутни се воени лица кои од камионите истоваруваат кревети. Халата претходно служеше за голем број концерти и саеми, па дури и за Европското првенство ...

Read More »

Единаесетто издание на АКТО

Единаесеттото издание на фестивалот за современи уметности, АКТО, оваа година под мотото Pop Up, или искрснување, ќе се одржи во четири градови низ Македонија. Од 12 до 14 август ќе биде во Битола, а потоа со нови содржини продолжува во ...

Read More »