Home / Tag Archives: лотарија

Tag Archives: лотарија

Од среќниот добитник ни трага ни глас

Денеска, на 9 мај, 2016 год.  се навршија точно пет години, кога  во Битола падна  највисоката премија  на Лотарија на Македонија во износ од 370.000 евра. Среќниот добитник уплатното ливче тогаш го уплати во дуќанот на Гината, кај Шехерезада. Но ...

Read More »