Home / Tag Archives: лото

Tag Archives: лото

Седумката на лото падна во Битола

Вечерашното 95. коло на Ново лото донесе нов среќен добитник на премијата 7-ка. Kомпјутерскиoт систем лоцираше дека уплатата на среќното ливче е извршена во продажното место ДООЕЛ- 15ка-88 во Битола. Добитната комбинација во ова коло е: 1, 4, 5, 16, ...

Read More »