Home / Tag Archives: љубов

Tag Archives: љубов

Слика на децата со Даунов синдром за градоначалничката Петровска

Битолчанецот Коста Ќука, на Светскиот ден на лицата со Даунов синдром и подари своја фотографија од зајдисонце на градоначалничката на Општина Битола, м-р Наташа Петровска. Со силна енергија на љубов, искажана преку топлите прегратки кон градоначалничката, 42 годишниот Коста уште ...

Read More »