Home / Tag Archives: луге. корона

Tag Archives: луге. корона

Ворлдметар:97 оттсто од заразените од корона биле со лесни симптоми

Според сајтот Ворлдометар досега во светот вкупно се дијагностицирани 2.565.299 луѓе со корона вирус, од кои 177.775 починаа, а 696.779 се излечени. Според тоа, активни случаи има 1.690.745 од кои 97 проценти или 1.633.448 се со лесни симптоми, додека 57.297 ...

Read More »