Home / Tag Archives: Лукашенко

Tag Archives: Лукашенко

Лукашенко:Во Белорусија никој нема да умре од коронавирусот

Никој нема да умре од коронавирус во Белорусија, рече претседателот Александар Лукашенко, кој одбива да се воведат построги мерки во оваа држава, иако 2.919 луѓе се заразени, а досега 29 починале. -Веќе пронајдовме комбинација на лекови за да се спасат ...

Read More »