Home / Tag Archives: Лулевска

Tag Archives: Лулевска

Во Могила се чудат зошто Лиле Лулевска добила едно милионче за Бит Фест

Сопственичката на фирмата ВАН ГРУП ДООЕЛ  од Могила, Лиле Лулевска која  за годинашниот фестивал Бит Фест доби ни помалку ни повеќе туку еден цел милион денари е хит во Могила. Имено според информаците на порталот на Битолски весник  могилчани, кој ...

Read More »