Don't Miss
Home / Tag Archives: луже

Tag Archives: луже

Панел дискусија за успешен бизнис

На 13.12.2018 денес во Хотелот “Бела куќа” во Битола со почеток во 18:00ч ќе се одржи панел дискусија под наслов “Од Битола се може (и)” на која свои искуства за успешен бизнис ќе презентираат пред присутните студенти 5 интересни претприемачи: ...

Read More »

Анѓушев не гледа конфликт на интереси во случајот “Фероинвест“

Вицепремиерот за економски прашања, Кочо Анѓушев, не е управител на фирмата „Фероинвест“ која дала понуда на тендерот на ЕЛЕМ за набавка на гумени транспортни ленти за потребите на РЕК Битола. Па затоа Анѓушев смета дека не е спорно и дека ...

Read More »