Home / Tag Archives: мајака му Италија евра

Tag Archives: мајака му Италија евра

Боки 13 во Милано со мајка му за три денар спискал 150.000 евра

За неколку дена, на шопинг во Милано Италија, односно крајот на февруари 2019 година, Бојан Јовановски и неговата мајка Јасминка Јовановска потрошиле стотина илјади евра на шопинг. Обвинителката Ивана Трајчевска ги читаше извршените трансакции, па редеше суми од : 3.605 ...

Read More »