Don't Miss
Home / Tag Archives: Магдалена

Tag Archives: Магдалена

Владата бира нови директори

На денешната седница на Владата се очекува да бидат именувани нови директори на  БЈБ и УБК,  како и на некои пoголеми компании. Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски рече дека има одлука кои ќе бидат новите директори, но не сакаше ...

Read More »