Home / Tag Archives: Македоија

Tag Archives: Македоија

Карантинот за оние што се враќаат од странство ќе трае 21 ден

Мерката строга изолација за македонските државјаните кои се враќаат од земјите со највисок ризик се продолжува и место 14 дена ќе изнесува 21 ден, одлучи Владата. – На државјанин на Република Северна Македонија, кој влегува на граничните премини во нашата ...

Read More »