Home / Tag Archives: Македонско девојче 2

Tag Archives: Македонско девојче 2

Каролина Гочева со концерт на 24 октомври во Битола

Македонската поп дива Каролина, на радост на многубројните обожаватели, на 24 октомври во Битола ќе го одржи промотивниот концерт на нејзиниот последен музички албум “ Македонско девојче 2“ кој важи за  еден од најслушаните музички албуми  меѓу пошироката  публика. Промотивните ...

Read More »