Home / Tag Archives: Малта

Tag Archives: Малта

Од општината смируваат: Пристигнатите битолчани од Малта не се опасност за Битола

                   Во врска со пристигнувањето на двата автобуса со наши државјани од Малта во Битола, општина Битола вечерва се огласи со соопштение. Во него се вели: -Пристигнатите лица, наши сограѓани, се сместуваат во контролирана изолација, со полициски надзор, а претходно прегледани ...

Read More »

Центарот на Битола “карантин“ за повратниците од Малта

Вечерва во Битола пристигнаа два автобуси граѓани на Македонија кои кои беа вратени од Малта со попладневниот лет, што го организираше Министерството за надворешни работи. Станува збор за 45 лица, кои ќе бидат сместени во хотел во центарот на градот, ...

Read More »