Don't Miss
Home / Tag Archives: Марјан Ристевски

Tag Archives: Марјан Ристевски

Изборите нема да ги спасат градоначалниците на ВМРО ДПМНЕ од одговорност

Резултатите од расипничкото владеење на Никола Груевски и ВМРО-ДПМНЕ на централно и локално ниво изминативе години се корупција, криминал, расипништво, криминално богатење на поединци од поранешната власт на сметка на осиромашените граѓани, обвинуваат од СДСМ. „По криминалните стапки на Никола ...

Read More »