Home / Tag Archives: Марјанчо Николов

Tag Archives: Марјанчо Николов

Избрани нови членови на Управниот и Надзорниот одбор на АД ЕЛЕМ

Марјанчо Николов, поранешен пратеник од редовите на СДСМ, е именуван за член на Управниот одбор на АД ЕЛЕМ, кој воедно ќе биде директор за комерцијални работи во државната компанија за производство на електрична енергија. Николов ја предводеше пратеничката листа на партијата ...

Read More »