Don't Miss
Home / Tag Archives: маршеви

Tag Archives: маршеви

По магла и дожд успешни маршеви

Иако, последниве петнаесетина дена временските прилики не беа многу поволни за планинарење, сепак битолските членови на планинарските друштва учествуваа во два мошне познати планинарски маршеви. На првиот одржан по повод 8 Септември, денот на државноста на Македонија, точно 47 планинари ...

Read More »