Don't Miss
Home / Tag Archives: Mечка

Tag Archives: Mечка

Мечка ги вознемирува жителите во Канино, Битолско

Жителите од селото Канино Битолско мака мачат. Последните денови во село  Олевени мечки се шетале низ селото, додека во соседното село Канино со денови (и дење и ноќе) рикале крај куќите. Според тоа што ни јавија нашите читатели наводно  мечките ...

Read More »