Home / Tag Archives: Мемети

Tag Archives: Мемети

Заев утре во обиколка на Идризово

По барање на Народниот правобранител и Хелсиншкиот комитет, премиерот Зоран Заев утре ќе го посети затворот „Идризово“ за да се запознае со состојбите во најголемиот затвор во државата. „Идризово“ е познат по пренатрупаноста, крајно нехуманите услови за престој на затворениците, ...

Read More »