Don't Miss
Home / Tag Archives: мене

Tag Archives: мене

Обраќање на претседателот Иванов

Претседателот на државата, Ѓорѓе Иванов во денешното обраќање пред јавноста ги демантира исказите на обвинетиот Александар Василевски -Нинџа, кои ги даде вчера во суд, дека вечерта на 27 април Иванов планирал да прогласи воена состојба. „Ги демантирам ваквите искази и ...

Read More »