Home / Tag Archives: Металец

Tag Archives: Металец

Вработените на АД “Металец” Битола на принуден одмор

                            Судбината на една од најстарите фабрики во Битола, АД Металец е сосема неизвесна. Веќе трет месец сите над 120 вработени се на принуден одмор.           Според изјавите на дел од вработените тие веќе трет месец немаат добиено плата ...

Read More »