Home / Tag Archives: Метла

Tag Archives: Метла

Метлата на Заев ја заобиколи Битола

1. Листа за разрешувања во надлежност на Владата на РСМ:  Агенција за катастар на недвижности – член на УО, Ивица МихајлоскиДруштво фабрика за шински возила Велес ДООЕЛ Велес – член на НО, Меџат МуртезаниЈЗУ Здравствен дом Русе Бошковски – Ростуше ...

Read More »

Метла

                                               Иако метлата, како средство за чистење на ѓубрето одамна е исфрлена од употреба и најголемиот број домакинки истата не ја употребуваат кога сакаат да го сметат ѓубрето од својот дом, или двор, сепак во последно време, метлата е ...

Read More »