Home / Tag Archives: миење

Tag Archives: миење

Генерално миење на Старата битолска чаршија

                                      Во настојувањето Битола што подобро да се справи со последиците од корона вирусот јавното комунално претпријатие “ Водовод “  почитувајќи ги препораките на Општината, денеска изврши генерално миење на Старата битолска чаршија.           Инаку ЈП “ Водовод “ ...

Read More »