Home / Tag Archives: миленици

Tag Archives: миленици

Грижа за домашните миленици

Независната листа на кандидати за советници на општина Битола, предводени од носителот на листата Габриела-Илиевска, денеска во Битола одржа јавна дебата на тема: „Бездомни животни и домашни миленици“. Покрај кандидатите од независната листа за советници, во дебатата со свои размислувања ...

Read More »