Home / Tag Archives: милион

Tag Archives: милион

Милион денари за настраданите во Албанија

Советниците на Советот на Битола на денешната седница донесоа одлука за доделување финансиска помош за настраданите од земјотресот во Албанија во износ од 1.000.000 денари. Ваквата одлука советниците на Советот ја донесоа едногласно.

Read More »