Home / Tag Archives: минал

Tag Archives: минал

Груевски преку Албанија заминал за Унгарија

Извршената верификација на системот на граничните премини од страна на албанските власти потврдиле дека поранешниот македонски премиер Никола Груевски, Албанија ја напуштил на 11 ноември околу 19 часот, јави тиранската телевизија Ора њуз. Груевски од Албанија излегол преку граничниот премин ...

Read More »