Home / Tag Archives: минимална

Tag Archives: минимална

Или 200 евра минималец, или казна

Од декември построги казни за работодавачите кои ќе го злоупотребат  законот за минимална плата. До тогаш ќе има само  предупредувања за да им се остави просттеор на фирмите да се адаптираат. Но потоа секое прекршување на законот за минимална плата ...

Read More »