Don't Miss
Home / Tag Archives: мирување

Tag Archives: мирување

Националните и ИПАРД програмите во мирување

Владата на Република Северна Македонија донесе Уредба со која се ставаат во мирување сите рокови и отворени повици и за Националните и за ИПАРД 2 Програмата, соопштија на денешната прес-конференција министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Трајан Димковски и директорот ...

Read More »

Ништо од штрајкот на СОНК

По средбата на министерот за образование Абдулаќим Адеми со раководството на Синдикатот за образование, наука и култура, договорено е да продолжи дијалогот за сите барања на синдикатот, освен тоа за поголеми плати. Дијалогот меѓу СОНК и владата ќе продолжи преку ...

Read More »