Home / Tag Archives: млади и спорт

Tag Archives: млади и спорт

Кико на прием во Агенцијата за млади и спорт

Директорот на Агенцијата за млади и спорт Марјан Спасески го прими нашиот најдобар мотоциклист младиот битолчанец Христијан Илиоски- Кико. Повод за приемот на нашиот најдобар мотоциклист беше последната победа на Источно Европскиот шампионат во Прилеп, каде ги демонстрираше своите врвни ...

Read More »