Home / Tag Archives: младина

Tag Archives: младина

Поддршка зa спортот во Битола

Сум имала прилика во мојот живот да се радувам на освоен медал, знам што значи радоста кога ќе ви го стават медалот на градите, знам дека многу битолчани ја имале во минатото таа радост. Токму затоа ценам дека мултифункционалниот спортски ...

Read More »