Home / Tag Archives: Мленко

Tag Archives: Мленко

Миленко Неделковски: Оставка на комплетното раководство на ВМРО ДПМНЕ

 Никола Груевски појде по патот на Бранко Црвенковски и неговото “народот е во право и кога греши“ Ова го пишува Миленко Неделковски на својот портал , во анализата на изборниот пораз на ВМРО-ДПМНЕ. – Пази – пишува Неделковски – нема ...

Read More »