Home / Tag Archives: мојот

Tag Archives: мојот

Циле за соработката со Боки: Ова е круна на мојот бизнис

Во врска со плановите на Боки 13 и потпишаниот Договор со ГП “Пелистер” за изградба на  Европски центар за возрасни   пишуваше и  Битолски весник во март минатата година. Што напиша тогаш Битолски весник. -Ова е круна на мојот долгогодишен бизнис, ...

Read More »