Don't Miss
Home / Tag Archives: модерно

Tag Archives: модерно

Модерно повеќенаменско игралиште во ОУ “Даме Груев“

Министерот за информатичко општество и администрација Иво Ивановски, во придружба на директорот на Агенцијата за млади и спорт Марјан Спасески и градоначалникот Владимир Талески, денеска во основното училиште „Даме Груев” го пуштија во употреба и новото повеќенаменско спортско игралиште. -Во ...

Read More »