Home / Tag Archives: мој

Tag Archives: мој

За Мој ДДВ на Широк Сокак

Денес 27.06.2019 година (сабота) во 12.00 часот, карванот МојДДВ е во Битола со промотивен штанд пред Веро 4 на Широк Сокак . По повод мерката поврат на 15 отсто од пресметаниот ДДВ, изјава за медиуми ќе дадат градоначалничката на општина Битола, г-ѓа Наташа ...

Read More »

„Мој термин“ со воодушевување прифатен во Брисел

Драстични мерки за намалување на смртноста на новороденчињата како и мрежа за тромболиза и подостапна тромболитична терапија за лекување на причините, а не на последиците од мозочен удар во Клиничките болници Штип, Битола и Тетово како и во ГОБ 8 ...

Read More »