Home / Tag Archives: молба

Tag Archives: молба

Бебето (ќе)ја спаси Гордана Јанкуловска од одење во Идризово

Екс министерката Гордана Јанкулоска, иако е осудена на правосилна затворска казна од 4 години, сепак ова не значи дека веднаш ќе оди зад решетки. Таа, има право да побара одложување на почетокот на издржувањето на казната, бидејќи има бебе кое ...

Read More »