Home / Tag Archives: Момо

Tag Archives: Момо

„Момо“ и „Синиот кит“ – опасни игри со детската наивност

Информацијата пласирана на некои од порталите, дека основци од училиштето „Коле Канински“ во Битола, наводно, инспирирани од интернет-игрите „Момо“ и „Синиот кит“ се самоповредувале, правејќи засеци на рацете, ја вознемирија битолската јавност. Во ситуација кога надлежните институции се уште не ...

Read More »