Home / Tag Archives: Монодиоптрија

Tag Archives: Монодиоптрија

Изложба на фотографии “Монодиоптрија“ од авторот Диоген Хаџи-Коста Милевски

Синоќа, во фоајето на НУ Центар за култура Битола беше отворена изложбата на фотографии на Диоген Хаџи-Коста Милевски, насловена „Монодиоптрија“. Изложбата “Монодиоптрија“ е визуелно патување и ретроспектива на најмоќните моменти од Интернационалниот Фестивал на монодрама во периодот 2019 – 2023 ...

Read More »