Home / Tag Archives: Москва

Tag Archives: Москва

Марија Младеновска- Димитровска единствена Македонка на Европскиот конгрес на психолози во Ломоносов,Москва

Вчера во “Кремељ палатата” во Москва, која е една од најдобрите инајпрестижните театарски и концертни сали во Русија, пред околу 6.000 присутни, на спектакуларен начин свечено беше отворен 16 европски конгрес за психологија. На Конгресот, кој од 1 до 5 ...

Read More »