Home / Tag Archives: Мраз

Tag Archives: Мраз

Топлото време го затвори лизгалиштето

                                      Лизгалиштето во Битола, кое пред извесно време Агенцијата за млади и спорт му беше привремено“позјамено“на општината  не работи.           Залудно стотици млади битолчани  доаѓаат кај лизгалиштето кое е лозирано кај спорската сала “ Боро Чурлевски “ но тое ...

Read More »