Home / Tag Archives: мрежна

Tag Archives: мрежна

“Кумурното игралиште“ добива нов лик

Започна реновирањето на помошното фудбалско игралиште „Павел Шатев“, попознато како Ќумурното игралиште во Битола. Општина Битола го финансира менувањето на оштетената мрежна ограда, појачување на челичната конструкција и поставување на 6 нови врати, во вредност од 381.600 денари. Градоначалничката Наташа ...

Read More »