Home / Tag Archives: мртвоци

Tag Archives: мртвоци

„Викенд на мртовци“ на гробиштата во Битола

Битолчанецот М.П. сѐ уште не може да поверува дека поради туѓа грешка за малку ќе погребале непознато лице наместо неговата покојна мајка.   Филмско сценарио на јаве   Погребна фирма, наместо мојата покојна мајка, во капелата на Светонеделските гробишта во ...

Read More »