Home / Tag Archives: МТВ

Tag Archives: МТВ

Нови 4 канали на МТВ

Македонската радио телевизија информира дека после големи подготовки и преземени активности известува дека почнува со емитување на 4 нови телевизиски канали и тоа: МТВ 2 – 24 часовен канал на албански јазик, МТВ 3 – канал за спорт и забава, ...

Read More »